Servisi

Prvo sadržaj

Ekspertska podrška u razvoju Content strategije

Da bismo uspeli u Content marketing-u, od suštinske je važnosti da nam se strategija bazira na metodičnom procesu koji može da se ponavlja. Content marketing je postao najjače oružje za engagement i reach.

Content strategija koju pravim definiše proces stvaranja, isporučivanja i uređivanja sadržaja koji se pojavljuju na tvom web sajtu ili na društvenim mrežama.

Razvoj digitalnog marketing 

Digitalni plan koji će podržati digitalnu transformaciju

Od 2012. godine vodim privatnu anketu da bih ustanovio u kom obimu se razvijaju i koriste strategije za digitalni marketing. Rezultati pokazuju da ima mnogo napretka u protekle dve godine. Pre pet godina otkrio sam da oko dve trećine ili tri četvrtine projekata nemaju plan digitalnog marketinga.

Sada su te brojke oko 44%, iako je i ovo mnogo, danas više projekata iza sebe ima plan za digitalni marketing.

Strategija koja će podržavati tvoje poslovne ciljeve je jedan PDF dokument. U njemu je zapisana magična formula koja će podići tvoj marketing iz pepela!

Obuka i treninzi

Ako želiš da uspeš, neophodna će ti biti brzina, moraćeš da se prilagođavaš, tvoje prisustvo na pravom mestu u pravo vreme će biti od ključne važnosti, biće potrebno da menjaš svoje navike i na kraju:  hladna glava i mirna ruka će te voditi do uspeha. Ovo su neke veštine koje ćeš unaprediti nakon treninga koji prođeš sa mnom:

  • Usmeno i pisano izražvanje – bićeš u stanju da izgovaraš i pišeš precizne, kratke  i efektne rečenice kako u poslovnoj komunikaciji tako i u toku kreativnog rada na kampanjama;
  • Planiranje projekta – naučićeš kako da proceniš obima projekta, izračunaš troškove, formiraš tim – ako imaš neku biznis ideju, project management je ključna stvar;
  • Strateško razmišljanje – strateško razmišljanje često smanjuje vreme provedeno za računarom bez ideja i vizije – ako misliš da previše radiš, a imaš slabe rezultate, strateško razmišljanje će ti pomoći da u nekoliko poteza rešiš problem;
  • Digitalni marketing – Upoznaćeš se sa glavnim konceptima digitalnog marketinga i procesima koje je potrebno da ponavljaš kako bi tvoj digitalni marketing davao rezultata. No tricks, no cheap thrills!